onsdag den 18. januar 2012

En frustreret dreng

I en alder af 1 år og 2 mrd, er Silas nu kommet i alderen hvor han er meget frustreret. Hvis noget ikke vil som han vil, så får det tæv, bliver kastet med, og i værste fald, råbt af.
Af en eller anden grund, lykkes det ham at kaste en sut ned bag termostaten ved radiatoren, der sad den altså fast, så der blev råbt og skreget over at han ikke kunne få den fri.
Legetøj kan også være sjovt det ene øjeblik, og det andet skal det bare spredes for vindene i mens det får en flod af skældsord ned over sig.
Jeg har ikke helt kunnet tyde hvad han kalder tingene, men det er noget i retningen af "Agiii..guu..aaaaa..duuuu" Om det er fremtidens bandeord kan jeg ikke sige.
Desværre går det også ud over hans søvn. De sidste to nætter er det lykkes ham at vågne og sætte sig op i sengen HVER time! Han pludrer, snakker og hviner, og det bliver ved i det uendelige. Jeg kan knap tælle på to hænder, hvor ofte jeg er inde ved ham på en nat og give ham en sut. Dette er lig med en meget træt mor om morgenen, også ikke kun en nat, men TO nætter i streg.
Håber virkeligt det bliver bedre i nat, har brug for min søvn.
Farmand blev smækket ind på sofaen pga. hans snorken, så det er ved det normale.

Ud over det! Så er vores hjem blevet indtaget af 3-4 hankatte. Misty har åbenbart besluttet sig for at komme i løbetid i januar mrd!! Møgkat! Så hankattene sidder og miawer ind af vores vinduer nat og dag. Men det er ikke det værste.
Når Silas sover i barnevogn udenfor, så strinter de vognen til i katteurin. Fy for den da! Thomas har brugt hele aftenen på at vaske det hele.
Håber snart perioden er ovre, er træt af at høre kattejammer konstant.

Så håber snart på et hankatte-frit og tumlinge-PMS frit hjem.

 En glad legende dreng

 En frustreret dreng

 En glad legende dreng

 en frustreret dreng

 en glad legende dreng

 en frustreret dreng

 glad legende dreng

 frustreret!

 lege lege

 fruuuuustreret!

Et gulv når man har en tumling på et år.. Det kom mor til at rydde op...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...