torsdag den 20. december 2012

Bread Bowls

En helt ny serveringsform.

Man bager simpelthen disse brødskåle, skære et låg, og udhuler dem.
Derefter fylder man dem med det fyld som man har lyst til.

 Sådan ser de ud, færdigbagte og udhulede.

 Et billede af Silas' portion, da den blev pænest :) Her er bowlen fyldt med lækker chili con carne. Det samme var min bowle.

Thomas bowle var lidt anderledes. Han stege entrecote på panden, skar det i tern, og brugte det som fyld. Ud over det, så syltede han nogle rødløg, og rev noget cheddarost, og ellers en god potion mayonaise samt lidt krydderier på toppen.
Han valgte heller ikke at spise af bowle som os andre, han spise det med kniv og gaffel som en sandwich. Thomas var vildt imponeret. Helt klart en ret vi skal prøve igen.

Det sjove er, at man jo selv kan bestemme fyldet.

Jeg valgte dog at komme halv grahamsmel i dejen, så blev brødet lidt grovere og mere som madbrød.

Denne ret får 4 ud af  5 stjerner, og det er kun fordi, at det ikke er en fast opskrift på hvad der skal i. Så det kan mislykkes hvis fyldet er det forkerte.

Opskriften på bowlen finder du HER, og så er det ellers om at prøve med alle de ingredienser i har lyst til :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...