onsdag den 19. december 2012

Appetitten fejler ikke noget

For nogle uger siden, da Silas var til 2 års undersøgelse, havde Silas slet ingen appetit. Han spiste som en fugl, og vejede pænt i underkanten af hvad han skulle i følge sin kurve.

Nu er den appetit godt nok vendt tilbage. Jeg er i hvertfald ikke bekymret for, at der kommer mad i den bette dreng. 
Så længe jeg går sygemeldt herhjemme, har jeg også meget overskud til at lave meget nyt og varieret mad. Så er man da sikker på man er dækket ind de fleste steder mht. til kost :)

Jeg var hjemme med Silas i dag. Han havde været til ørelæge kl 8, og alt så heldigvis rigtigt godt ud. Drænene sidder hvor de skal, og virker som de skal.
Så Silas syntes lige, han havde fortjent en stor flødebolle fra køleskabet. Det tog ham ikke engang 2 sekunder at få pakken ud af køleskabet, op på spisebordet, sat sig på på skråstolen, åbnet pakke, fisket en flødebolle ud og ellers have proppet den i munden.
Det er altså STORE flødeboller vi snakker om, plejer at dele en med ham. Men denne gang, skulle han have den helt for sig selv, og det blev et herligt syn. :)

 
 
 
 

Vi fik også ryddet lidt op, og fik sendt Botte rundt i halvdelen af huset.
Mens Botte tog sin tur i stuen, satte Silas sig op i sin "bil", og så Disney junior i mens.

 
 
 

Til aftensmad stod den på Bread bowls, den opskrift får i lige nærmere forklaret i morgen.
Her er i hvertfald et par billeder af en basse, som ikke heeelt har forstået meningen med dem, men han fik da stadig spist noget :)

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...