onsdag den 4. marts 2015

Bacon Wrapped Pesto Chicken

Mums, pesto kylling. Så bliver det sjældent bedre :)

Dette er kun opskriften på kyllingen, tilbehør er op til en selv.
Vi valgte at servere krydrede ovnkartofler, bearnaisesauce og agurk til.


Bacon Wrapped Pesto Chicken
2 pers.
Tid: ca 45 min

Ingredienser:
2 kyllingefiletter
salt og peber
Rød pesto
1 pk. bacon
olie

Tilbehør:
Krydrede ovnkatofler
Bernaisesauce
Agurker

Fremgangsmåde:
Forvarm ovnen til 200 grader.
Tryk kyllingfiletterne så flade som muligt (evt skær i halve så de blive eksta flade. Så er de lettere at rulle).
Krydder med salt og peber.
Kom pesto på, og rul filetterne sammen i bacon.
Lig kylllingerne i et ovnfast fad, og kom olie i så de ikke brænder fast.
Bag i ovnen i ca. 30 min.
Ovnkartoflerne tilberedes så det passer med at de får 45 min i ovn, og bernaisesovsen laves ca 10 min før.
Skær agurker ud og server til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...