torsdag den 14. januar 2016

Cannelloni med skinke og feta

Lækre fyldte pastaruller med ost og skinke.
De tager en times tid og lave. men smager også skønt :)

Vi har tilrettet opskriften efter vores smag herunder. 
Fx har vi valgt at bruge Ricottaost i stedet for hytteost.

Opskriften er fundet her.

Cannelloni med skinke og feta
4 pers
Tid: ca. 1 time

Ingredienser:
250 g friske lasagneplader 
200 g fetaost
250 g Ricottaost
12 skiver røget skinke (ca. 150 g)
2 spsk dijonsennep

2 dl revet gouda

Tomastsauce:
1 løg
3 fed hvidløg
olivenolie til stegning
2 dåser flåede, hakkede tomater (a 400 g)
2 tsk oregano
1 terning hønsebouillon

salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Tomatsauce: 
Pil og hak løg og hvidløg. 
Steg det i olie, uden at det tager farve. 
Tilsæt tomat fra dåse, oregano og bouillonterning. 
Lad tomatsaucen koge ved svag varme i ca. 25 minutter, til meget af væden er fordampet. 
Smag til med salt og peber.

Tænd ovnen på 225°. 
Skær lasagnepladerne i 12 lige store stykker. 
Smuldr fetaosten, og bland den med hytteost.
Læg en skive skinke på hvert stykke lasagneplade, og smør sennep på skinken. 
Top med en skefuld af fetablandingen.
Rul lasagnepladerne sammen en for en, og læg dem i et smurt ovnfad. 
Hæld tomatsaucen over, og drys med revet ost. 
Bag retten i ovnen i ca. 25 minutter.

Tip: Pastarullerne kan laves i god tid og sættes i køleskabet. Vent med at hælde tomatsaucen over, til rullerne skal i ovnen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...