Skøn og let ret til både børn og voksne.
Man kan komme det i man har lyst til, evt. lave det til en resteret, så man kan få tømt ud af fx grøntsager.
Vi ville have haft squash i, som i følge opskriften, men da manden herhjemme ikke kan se forskel på en squash og en aubergine, endte vi med at komme aubergine i. Skal hilse og sige, at det også kan bruges ;)
Opskriften er inspireret herfra.
One pot pasta med pølse, bacon og grøntsager
3 personerTid: 30 min
Ingredienser:
1 stk. stort løg
3 fed hvidløg
½ Squash
200g gulerødder
150g champignon
2 stk. tomater
4 stk. grillpølser
1 terning grøntsagsbouillon
1 ds. hakkede tomater
70g tomatpuré
1 pk bacon i tern
Tørret oregano
6 dl vand
2.5 dl madlavningsfløde 8 %
Spaghetti
ketchup
salt
peber
Fremgangsmåde:
Hak løg og hvidløg fint.
Vask squashen og skræl gulerødder og skær dem i mindre tern.
Rens og skyl champignonerne og skær dem små tern.
Skyl tomaterne og skær dem i grove tern.
Skær til sidst pølserne i skiver.
Vask squashen og skræl gulerødder og skær dem i mindre tern.
Rens og skyl champignonerne og skær dem små tern.
Skyl tomaterne og skær dem i grove tern.
Skær til sidst pølserne i skiver.
Kom alle grøntsagerne i en stor gryde sammen med smuldret buillonterning og de øvrige ingredienser.
Bring det hele i kog sammen med spaghettien.
Lad det hele simre i ca. 15 minutter, til pastaen er al dente og grøntsagerne møre.
Smag til med salt og peber.
Bring det hele i kog sammen med spaghettien.
Lad det hele simre i ca. 15 minutter, til pastaen er al dente og grøntsagerne møre.
Smag til med salt og peber.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar