Denne tomatsuppe er simpelthen bare super god, og som om det ikke er nok, så er den også bikset sammen på under 30 min!
Vi serverer suppen med suppehorn, bacon og lækker hvidløgsbrød.
Opskriften er herfra, dog med få tilrettelser herunder.
Nem tomatsuppe med pasta
3 personer
Tid: 25 min
Ingredienser:
- Suppehorn
- Madolie
- 2 ds. hakkede tomater
- 4 dl vand
- 70 gramtomatpuré
- 1 terning grøntsagsbouillon
- 2.5 dl madlavningsfløde 8 %
- 1 pk bacon i skiver
- 1 stk. Hvidløgsbrød
- Salt
- Peber
Fremgangsmåde:
Kog suppehorn i en gryde med vand og salt.
Hæld vandet fra, tilsæt lidt madolie til pastaen så den ikke klistrer sammen, kom kom låg på og sæt til side, så holdes de varme.
Tænd ovnen på 200 grader, kom bacon på sølvpapir og steg dem i ovnen i til de er sprødstegt, husk at vende dem halvejs.
Sæt også hvidløgsbrødet ind ved siden af i ovnen, så er det færdigt på samme tid.
I en gryde tilsættes de hakkede tomat, vand, puré, grøntsagsboullion, og bringes i kog.
Derefter kommes det i en skål, blendes til en cremet konsistens, og kommes tilbage i gryden.
Tilsæt fløde, og varm op igen.
Tilsæt salt og peber.
Kom suppehornene i skålene, hæld suppe over. Drys med knust bacon og varmt hvidløgsbrød.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar