onsdag den 5. september 2018

Mexicansk tacofad med kylling

En skøn mexikansk ret.
Lækker kylling på ris, med tortilla chips, i en tomatsovs med masser af grøntsager.
Opskriften er fra Mambeno, men tilrettet vores smag herunder.

Mexicansk tacofad med kylling
2 voksne 2 børn
Tid: 50 min

Ingredienser:
1 løg
2 store gulerødder
150 gram champignon
½ stk grøn peberfrugt
250 gram kyllingefilet
1 dåse hakkede tomater
1 spsk tørret oregano
100 gram revet ost
1 ps tortillachips
Ris
Tacosauce
Salt
Peber
Olivenolie

Fremgangsmåde:
Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.
Hak løget fint.
Skræl gulerødderne, rens og skyl champignonerne, skyl peberfrugten, og sker det hele i små tern. Steg løg og gulerødder i lidt olivenolie på en pande.
Skær imens kyllingfileten i helt tynde strimler.
Tilsæt kyllingen, krydr med salt og peber og steg videre, til strimlerne har taget lidt farve.
Tilsæt champignoner, peberfrugt, hakkede tomater, og oregano og lad retten simre i 10-15 minutter. Smag til med salt og peber.
Smør et ildfast fad med olivenolie og fordel kyllingeblandingen i fadet.
Slut af med tacochips og revet ost på toppen.
Bag retten i ovnen i ca. 30 minutter eller til chipsene er sprøde og osten er gylden og kog imens risene efter anvisningen på pakken.
Server med ris, tacosauce.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...