Skønne Pitabrød med eget ønsket fyld og minifrikadeller.
Man kan vælge at lave dem selv, eller købe dem i butik (som vi har gjort).
Opskriften er fra Mambeno, og tilrettet vores smag herunder.
Pitabrød med lune deller og grønt
2 voksne 2 børn
Tid: 25 min
Ingredienser:
- Minifrikadeller
- Iceberg
- Tomater
- Agurk
- Majs
- Rød peberfrugt
- Gulerødder
- Pitabrød
- Cremefraiche dressing
Fremgangsmåde:
Opvarm ovn til 200 grader
Kom minifrikadellerne i et fad, og varm dem igennem i ovnen.
Skyl salaten og snit den fint.
Vask tomater, agurk, peberfrugt og gulerødder og skær dem i små tern.
Hæld vandet fra majsene.
Lun pitabrødene og stil alt på bordet på fade og i skåle sammen med dressingen.
Nu kan alle tage det i de har lyst til.
Opvarm ovn til 200 grader
Kom minifrikadellerne i et fad, og varm dem igennem i ovnen.
Skyl salaten og snit den fint.
Vask tomater, agurk, peberfrugt og gulerødder og skær dem i små tern.
Hæld vandet fra majsene.
Lun pitabrødene og stil alt på bordet på fade og i skåle sammen med dressingen.
Nu kan alle tage det i de har lyst til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar