Vi købte chorizo færdigskåret i tynde skiver (pepperonistyle)
Opskriften er fra mambeno, og tilrette vores smag herunder.
Pasta med mild chorizopølse
2 voksne 2 børn
Tid: 30 min
Ingredienser
Pasta
1 stk løg
3 fed hvidløg
½ rød peberfrugt
3 stk gulerødder
150g champignon
125g mild skiveskåret chorizopølse
1 dåse hakkede tomater
70g tomatpuré
Salt
Peber
Olivenolie
Frisk basilikum
Fremgangsmåde
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Hak løg og hvidløg fint.
Skyl og rens peberfrugten og skær den i små tern.
Skræl gulerødderne og skær dem i små tern.
Skyl og rens champignonerne og skær dem i små tern.
Tag de skiveskårende chorizopølser og skær dem i mindre stykker.
Skyl og rens peberfrugten og skær den i små tern.
Skræl gulerødderne og skær dem i små tern.
Skyl og rens champignonerne og skær dem i små tern.
Tag de skiveskårende chorizopølser og skær dem i mindre stykker.
Steg nu løg og hvidløg i lidt olivenolie i et par minutter i en dyb pande eller en gryde.
Tilsæt de øvrige ingredienser og bring retten i kog.
Lad den simre i ca. 15 minutter og smag til med salt og peber.
Tilsæt de øvrige ingredienser og bring retten i kog.
Lad den simre i ca. 15 minutter og smag til med salt og peber.
Vend sammen med den varme pasta og top med frisk skyllet basilikum.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar