torsdag den 5. maj 2011

Veje/måle-dag

I dag tog Silas og jeg et smut ned på biblioteket. Der er åbent hus ca. 2 gange i mrd, og der kan man veje og måle dem.
I dag var der en tandplejer på besøg der holdt foredrag. Hun fortalte om når de små får bisser og hvad man skal være opmærksom på.

Det tog os lidt tid at komme afsted, da de havde besluttet sig for, at 5 min inden jeg hoppede ud af døren der skulle strømmes lige kottes, så jeg sad der, med Silas i skødet mens alt omkring mig blev stille og mørkt.

Strømmen røg også under tordenvejret i tirsdags, men det kom efter 2 sekunder. Denne gang blev det væk, og jeg tænkte bare fuck.. kan da ikke bare gå fra det her. Så jeg skyndte mig og ringe til vores vicevært, som forklarede at det bare var indtil kl 12 det var væk, ca 2 timer. Vi havde også fået et brev om det... uhmm..
Listede mig lige ud og fandt brevet i postkassen bagefter.. Typisk, kommer sjældent noget spændende, og så lige som man ikke tjekker postkassen...

Men vi tog ud af døren, strømmen klarede nok sig selv.

Der var mange mødre med deres børn mødt op som altid, og det var godt gang i den. Da tandplejeren kom satte jeg mig på aktivitetstæppet med Silas så han kunne lege lidt. Under foredraget sendte han nogle grin og skrig ud i rummet. Men sådan er det at være sådan et sted fyldt med børn.

Vi fik tandbørster med hjem, der var to farver som en mor fra min mødregruppe rakte frem til mig, den ene var gul og den anden lyserrød. Tror nu nok jeg havde fået høvl hvis jeg kom hjem med den lyserrøde, så endte med at tage den gule. Og så en lille tandpasta til også.
Så nu er tænderne klar til at komme Silas!

Jeg fik ham vejet og målt og han har taget ca 200 gram på siden vi fik ham vejet for 3 uger siden.. og han er vokset.. hold jer fast.. DET ER VILDT!!! 0 cm!!! YES!! 0 cm på 3 uger.
Men der kan være forskel efter hvem der måler og de instrumenter man bruger. Så med de elastikker Silas har på armne og ben, er jeg ikke nervøs for at den knægt ikke har det sundt og godt :)

Bagefter gik turen i kvickly hvor mor her ikke kunne stå for det tilbud dernede.. 30% på alt børnetøj!! *hips haps* Blev der lige nuppet lidt tøj ned i kurven..

Da vi kom hjem var mor i super humør.. alt det forfærdelige friske vejr havde sat dets tag i min krop. Så der blev bagt kage, ryddet op og lavet æblegrød af de æbler vi havde. Kogevandet blev hældt på flaske til Silas, og han EEELSSER at drikke det.
Han hader nemlig rent vand og nægter at drikke det, så dejligt at kunne bruge alt det man havde lavet. Æblegrøden forsvandt også.. han endte endnu engang med at blive utålmodig på skeen, og måtte skovle det ind i munden på ham, han var endda så desperat at han næsten spiste tallerkenen. 3
Det er en dreng med appetit!

Farmand ringede til sin mor, og Silas fik snakket lidt med sin farmor. Well.. hvis hyl, hvin og skrål tæller for at tale. :)

Endnu engang blev han placeret i højstol ved aftensmadbordet, og fik det sidste grøntsagsmos og æblevand. Han sidder meget pænere og spiser når farmand er hjemme.. Typisk mænd!

Men nu vil vi nyde aftenen, bassen er puttet uden de større problemer.. yees :)

- Over and away

 
 

 * Mums mor, tallerkenen smager godt*


 Et billede af Silas nye tøj

 Silas med tøjet på

 "Det er noget lækkert tøj mor!" 

Nu venter vi bare på bisserne 


2 kommentarer:

  1. Sikken en hyggelig dag.
    Har du set mit sidste blogindlæg?? Der har jeg givet dig en lille award for din fine blog :) Håber du vil modtage den og være med til at lege.

    SvarSlet
  2. Yup det har jeg, og håber det er ok at sende den tilbage igen ;)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...