torsdag den 6. september 2012

Silas og hans traaaaktor!

Dem som følger med i min blog ved, at min søn ELSKER traktorer. Så mens han blev passet ved bedsteforældrene over weekenden, var manden og jeg lidt ude og strække benene med lidt shopping.
Der faldt vi over denne søde traktor til 40 kr. Den er godt nok for børn alder 3+, men Silas er ikke en der propper tingene så meget i munden, så er ikke så bekyret for små dele, som der egentligt heller ikke var så mange af.

Og han EEEELSKER den! Den er af en eller anden grund altid efterladt i køkkenet når han skal sove, og derfor det første han ser når han kommer hjem fra dagpleje. Så det første ord han siger når han kommer ind af døren er "Taaaagdooor". Så det var vidst et godt køb.
Den bliver i hvertfald dagligt kørt rundt med.

Nu viser de også det program på tv, med bypiger der søger bonderøve, og der skulle en bypige lige prøve en traktor, det så Silas og sagde "tagdor, tagdor" igen og igen.. og hver gang vi tænder tv'et nu, så vil han have os til at finde traktoreren igen.. men det er alligevel lidt svært at støde på en traktor bare lige sådan..vi mangler noget mere bondetv til småbørnene. :)
Men så venter vi bare på der kommer "junglehjul" på Disney Junior, der er alle bilerne nemlig traktorer (ifølge Silas) :)

Silas i går efter badet

 
 
 
 
De lækreste stribede stoffer jeg modtog i dag :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...