tirsdag den 13. november 2012

Silas, 2 år!!!

Så blev vores kære søn to år i dag.

Han vågnede kl 8:15, og så var der ellers gang i grinene og smilene. Med vilje undlod vi at give gaver fra morgenen, da Silas skulle i dagpleje. Ellers ville det være synd, når han ikke måtte tage dem med.

De skulle også i legestue i dag, hvilket var heldigt for Silas, så der var lige en kæmpe klump voksne og børn der fik sunget fødselsdagssang for ham.

Mens han var i dagpleje blev jeg hjemme og bagte brunsviger og pølsehorn. Skulle lige øve mig i at lave brunsviger, til på lørdag når familien kommer på besøg til kæmpe fødselsdag. Det lader til at det godt kan lade sig gøre at lave, de blev i hvertfald vildt gode.

Så halvdelen af den omgang blev pakket ned sammen med pølsehornene, og om eftermiddagen cyklede jeg ellers over i dagplejen, hvor vi hyggede i en times tid med sang, kage og leg.

Thomas kom hjem en lille time efter os, han har været til begravelse i dag oppe nord på. En lidt trist dag, men det måtte ikke berøre os, da vi skulle fejre Silas i højt humør.

Så da Thomas kom hjem lavede vi lækker mad, og så kom der ellers gang i pakkerne.
Vi havde modtaget to breve med posten, et fra Silas mormor og et fra hans oldemor.
Det ene kort havde heste på og det andet et tog. De blev begge nærstuderet så meget, at jeg knap måtte åbne og læse dem :)
I den fra oldemor var der penge til en gave.
Silas mormor havde i forvejen sendt en gave til os som vi kunne give ham. Det er ufatteligt dyrt at sende pakker fra Norge, så hun bestiller i stedet en gave fra et dansk firma, som så sender det til vores adresse.

Den første gave Silas fik, var togbanen fra mormor, og han var HELT væk i det. Han kørte med det på skinnerne, og sad og samlede det med sin far. Det var et skønt syn at se.

Senere blev vores gave åbnet, en løbetraktor. Han kørte rundt på den i hele huset, frem og tilbage. Nærstuderede den og alt muligt. Har sjældent set ham smile så meget over hele krydderen, med mindre han finder en bakke flødeboller i køleskabet. :)

Men her er lidt billeder fra i dag.

 Silas i dagpleje med mit hjemmebag i form af brunsviger og pølsehorn, og dagplejers frugtfad

 Det lækre fødselsdagsbarn

 hjemmebag

 Dagplejemor med pakke til Silas

 En æske med lego, Silas havde KÆMPE smil på da han pakkede den ud. Han fik også en teletubbi-bamse med hjem som ekstra, kun fordi han elsker den så meget :)

 Lego-togbane, fået af mormor

 
 
 Min lækre mand, og far til fødselaren

 
 Traktor, fra far og mor til Silas

 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...