fredag den 29. november 2013

Lysene på juletræet bliver tændt

Det var hvad det gjorde på torvet i Brande i dag.
Vi havde blot læst, at der skulle tændes lys kl 16, så vi planlagde, at det kunne vi sagtens nå inden vi skulle købe ind.
Det viste sig dog at tage næsten 1 time, der var nemlig også sang, og uddeling af gaver fra alle butikkerne i Brande. 
Så på trods af lidt regnvejr og kulde, fik Silas sig en lidt større oplevelse, end bare lige lys på juletræet.
Der var en kæmpe brandbil, hvor viseborgmesteren holdte tale oppe i kranen, satte en julenisse op der skulle passe på træet, og til sidst tændte han så lyset.
Det krævede dog 5 "forsøg" før det lykkes helt. Først kom lysene i gaderne og træerne, til sidst kom der lys i juletræet. Stort og smukt var det.

Så kom julemanden i sin kane, trukket ikke af rensdyr men en stor traktor, til stor glæde for Silas.
De kastede bogstaveligt talt med karameller, så de første 4 børn få et par stykker i hovedet, Silas fik dog også en i munden :)
Sang og udtrækning af gaver, og  mon ikke vi også lige vandt en gave med hjem. Så var Silas klar til at komme hjem og pakke op, selvom vi slet ikke havde købt ind på det tidspunkt :)

Da vi endeligt kom ned til Kvickly, havde Silas forelsket sig i en gravko de havde til salg derinde. Har sjældent hørt ham snakke SÅ meget om en ting han bare virkeligt ville have. Så han fik lov til at købe den, med beskeden "Det er nogle af dine fødselsdagspenge fra sparegrisen, du bruger på den!"

Da han endeligt fik den op i vognen, så var han igen klar til at komme hjem.... vi var dog stadig ikke færdig med at handle -.-

Nu ligger han i sengen og er faldet i søvn, dog var jeg lige inde ved ham for 30 min siden. Han havde sparket dynen af med beskeden "Dynen er dum!", "Jeg gider ikke lege med den". 
Nåh okay...

Nåeh ja. De to dage jeg havde Silas hjemme, der er han vågnet og kommet ind til mig og sagt "Silas lave puha på toilet".
What!? Oh yes! Første dag kom der ikke noget til at starte med, men efter morgenmad sagde han det igen, og der kom skisme en stor lækker gevinst.
Det samme dagen efter, her kom det dog allerede første gang!

Helt fantastisk! :)

De siger også i børnehaven, at han er begyndt at komme og sige når han har lavet i bleen. Det har vi kæmpet meget med at han ikke ville.
Mon snart vi kan stå med en blefri dreng? Måske om et par mrd med god vilje :)

Før lysene blev tændt

 
 Silas har lige fået karamel :)

 Julemanden og hans hjælpere sang sange

 Stor brandbil

 Julenissen bliver hængt op, og lysene tændt

 Så stort og flot!

 Silas holder gaven vi vandt

"Så skal vi hjem nu mor!"

Gaven vi vandt var fra Imerco, og indeholdte disse to søde julekugler :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...