tirsdag den 13. januar 2015

Goodiebox november og december 2014

Så er jeg tilbage med opdatering på Goodieboxe.

Først har vi novembers Goodiebox.
Den indeholder 7 produkter, desværre var et af dem for gammelt, så det ville de kompensere i decembers Goodiebox.

Temaet for denne box var "Winter Wonderland" og en rigtig julebox.

GOSH INTENSE LIP COLOUR
Værdi 89,95
En flydende og superfugtende læbestift, som giver læberne den smukkeste glans. En høj koncentration af farvepigmenter giver læberne en intens og holdbar farve, og samtidig føles produktet fugtgivende og nærende som en lip gloss. Er meget let at påføre og giver læberne en rig, cremet og holdbar farve – uden at den hverken føles klistret eller tør.

SO SUSAN WONDERLIGHT
Værdi 129,95
 So Susan Wonderlight er en fusion af en øjenprimer og highlighter, og du kan bruge den lysreflekterende creme under brynet, i øjenkrogen og øverst på kindbenet. Stick’en er ideel som base til at give din øjenmakeup et mere farveintenst look, men kan også fungere som en lille hjælper mod alt for trætte øjne dagen derpå.

MAX FACTOR FALSE LASH EFFECT
Værdi 139kr
False Lash Effect’s store børste fordobler vippernes fremtræden ift. vipper uden mascara. Og den patentede Liquid Lash™ formula sørger for at vippernes dækkes fra rod til spids.

MATAS NATUR FUGTMASKE
Værdi 89,95 for 50 ml, prøve indeholder 10 ml
Matas Natur fugtmaske er et lækkert bud på en fugtgivende forkælelse til en overskuelig penge. Fyldt med fugtgivende ingredienser som bl.a. betaine, glycerin og økologisk aloe vera. Masken indeholder desuden e-vitamin som antioxidant, der beskytter huden samt shea butter, der giver en lækker konsistens. Uden parabener, parfume og farvestoffer. Anvendelse: Påfør i tykt lag og lad sidde ca. 20 min. Overskydende maske fjernes med vatrondel. Skal ikke vaskes af.

 A-DERMA EXOMEGA D.E.F.I CREME
Fullsize koster 169,50 for 200 ml, prøve indeholder 5 ml
A-Derma Exomega D.E.F.I Creme er lidt særlig. Særlig fordi det er en body creme, der kun indeholder plejende ingredienser. Særlig fordi den er helt uden unødige indholdsstoffer som konservering og parfume. Særlig fordi den er som skabt til sart og tør hud. Særlig fordi den har fået to nomineringer til sidste års Danish Beauty Awards; Årets forbrugerpris og Årets kropsplejeprodukt. En særlig detalje er, at cremen indeholder havrekimekstrakten Rhealba® - som det er dokumenteret har en særlig gavnlig virkning på sart og tør hud.

 BODY NORDIC MAKE UP BUDS
Værdi 29 kr
Make Up Buds med makeupfjerner fra Body Nordic. Giver dig mulighed for at rette i makeuppen. Brug en pensel eller eyeliner til lige at rette op med bagefter. Også meget handy, hvis den røde læbestift har sneget sig ud over læbekanten.

GUCCI FLORA EAU FRAICHE
Fullsize koster 435kr for 30ml, prøve indeholder 2ml
Sprudlende, magisk, let og elegant parfume. 
Tiltrækkende, forførende og uskyldig på samme tid

En super lækker boks med en værdi af ca 420kr

Decembers Goodiebox var en lækker nytårsboks med hele 10 forskellige produkter!
Temaet for denne måned fra "New favorites & all time classics".

 BATISTE XXL VOLUME DRY SHAMPOO
Værdi 69,95 for 200 ml, prøve indeholder 50 ml
Batiste er en vaskeægte klassiker inden for tørshampoo og har med god grund opnået kultstatus i sit hjemland England. Den både affedter og giver masser af volume i ægte Lauren Conrad stil. 
Børst gerne håret igennem efter brug, da shampooen kan efterlade en smule hvidt pulver.

DECUBAL SHOWER & BATH OIL
Værdi 67,95 for 200 ml, prøve indeholder 30 ml
Decubal Shower & Bath Oil indeholder i stedet for sæbe meget milde vaskeaktive ingredienser samt kamille, E-vitamin og jojobaolie olier, der blødgør og plejer huden.

 TEEEZ HEAD OVER HEELS NAIL LAQUER
Værdi 119 kr
Head Over Heels Naillaquer fra Sugar Rush kollektionen er oplagt til en glamourøs, festlig anledning. Samtidig er den utrolig nem at påføre og farverne er smukkere end smukke. 

GOSH NAIL GLITTER
Værdi 69,95
Glitter er en uundgåelig ingrediens i den kommende tids store fester og er perfekt til at fuldende et vildt og vovet outfit eller til at give et mere klassisk look lidt funky-ness. GOSH Nail Glitter skaber i begge tilfælde en utrolig gennemført fornemmelse, og er overraskende let at arbejde med. Kom en klar neglelak på neglen og dyp herefter neglen i krukken med glitter eller eksperimentér med en glitterneglelak som base og dekorer med denne glitter for et glitter-on-glitter look. Slut af med en klar top coat for at forlænge holdbarheden. 

 NAOBAY BODY LOTION
Værdi 129kr for 250 ml, "prøve" indeholder 125 ml
Denne bodylotion indeholder alle Naobays stolte traditioner og forkæler huden med nærende og fugtgivende olivenolie, avocadoolie og sheasmør. Indeholder også plejende Aloe Vera, som giver huden masser af fugt og en 24-timers beskyttelse. 

CARMEX CLASSIC LIP BALM
Værdi 29,95
En lækker og blød læbebalsam, der køler, beskytter og giver masser af fugt til læberne og med en behagelig, let konsistens.

 DOLCE & GABANNA THE ONE EAU DE PARFUM
Værdi 685kr for 50 ml, prøve indeholder 2 ml
Den orientalske blomsterduft er designet af Stefano Gabbana, og forfører med en moderne fortolkning af friske topnoter med pikant bergamotte og mandarin kombineret med saftig litchi og fersken. En unik kombination af klassisk elegance og sensuel glamour.

PETITE AFFAIRES
Værdi 40kr 
Med Petite Affaires kan du skabe lige præcis det look, der passer til anledningen. Stramt og stilfuldt. Eller vildt og vovet

EUCERIN HYALURON-FILLER CONCENTRATE (AMPUL)
Værdi 289,95 for 6 stk, prøve med 1 stk
Dette højkoncentrerede serum til alle hudtyper er nemlig ren forkælelse for din hud pga. en unik kombination af høj- og lavmolekylær hyaluronsyre og glycine saponin, som stimulerer hudens egen produktion af hyaluronsyre. 
Huden bliver glattere og mere jævn – dvs. rynker og mindre linjer jævnes ud. Og selvom du tænker, at du ikke er helt der endnu, så kan man sagtens forebygge. 
Ryst ampullen grundigt før brug og påfør den med blide masserende bevægelser på afrenset hud under dag- og natcreme.

EGYPTIAN MAGIC
Værdi 189 for 59 ml, 2 prøver af 3 ml
 Kan bruges til alt fra natcreme til spaltede spidser, tørre læber, udslæt, sågar forbrændinger eller strækmærker. Magiske evner, men kun naturlige ingredienser. Opvarm en lille mængde (størrelse på en ært) mellem fingrene til den smelter som en olie og påfør der, hvor du har brug for lidt magic.

En dejlig fyldt boks med lækkertier til en værdi af ca 446 kr.

Boksene sendes til din hjemadresse en gang i måneden for kun 139kr, hvilket er inklusiv fragt.
Så vil du også gerne være medlem, så tjeck det ud HER.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...