torsdag den 28. maj 2015

Sygedage behøver ikke altid bare at være trælse

Silas lagde sig med bræksyge aka omgangssyge i weekenden. Det fortsatte mandagen med, men der var vi alle hjemme pga pinse så det var fint nok. Tirsdag var han dog stadig syg, og derfor måtte jeg stå på prøve med syg dreng og baby for første gang.

Silas havde perioder hvor han var mere frisk en andre, mandag var han fx frisk det meste af dagen, hvorefter det vendte tilbage om aftenen.

Tirsdag viste det sig dog at både Silas og Lucas var nogle gode sovetryner, så det gjorde det knap så svært for mig at passe dem. Silas sov næsten indtil middag, og så satte vi os ellers ned og så "Skønheden og udyret". Det er første gang han ser en hel Disney film fra start til slut uden at spole frem og tilbage i den. Han elskede den, og især den sidste del (sorry spoileralarm), hvor de alle blev forvandlet tilbage igen.
Han havde det okay det meste af dagen, men omkring sen eftermiddag kom kvalmen tilbage, og han endte med endnu engang at kaste op om aftenen.
Det betød endnu en dag hjemme.
I går var han så helt rask og frisk. Han havde dog tabt sig over 1 kg, så han havde ikke lige helt den fulde kraft og han blev også hurtigt træt, så det var fint med endnu en hjemmedag.

Han havde dog liiige i overkanten af energi, så jeg besluttede mig for, at vi lige tog en tur på biblioteket. Lucas sov i barnevognen hele vejen derned, så det var dejligt let :)
1½ t, så var vi hjemme igen med nye bøger, film og spil til fars PS3.

Vi fik set to Disneyfilm mere, lavede slush ice af Sun Lolly is, og spiste risengrød til aftensmad som er Silas livret.
Alt i alt en super god dag, så han kunne gøre sig klar til at komme i børnehave i dag.

Det gik dog knap så godt. Meget utilfreds dreng, som var mere sur end nogensinde (fars ord).
Han var dog fint glad da han blev hentet i dag, og har hygget med bad og mere spil med far efter aftensmad.

Er så stolt af min dreng som er så dygtig til at være syg. 4½ år gammel, og så tager han opkast i meget stiv arm. Siger hver gang han skal kaste op, og går selv hen til baljen. Er dybt imponeret.
Er kun en gang han kastede op på sengetøjet, og det var fordi han var faldet i søvn, og det kom helt bag på ham da han pludselig kastede op.

Er nu dejligt at få min friske dreng tilbage der spiser godt :)

 Første dag før opkasten starter. Silas går død i sofaen for første gang siden han var helt lille, og vi finder snart ud af hvorfor.

 De timer Silas er frisk søndag, troede han var blevet rask, men det kom tilbage igen om aftenen.

 Mens farmand støvsuger, tog vi andre en lille tur på legepladsen. (Lucas kan rent faktisk passe denne dragt der var ALT for stor ved fødslen). Tiden går stærkt.

Morgenmad var det der bedst kom ned :) Gerne 3 gange om dagen.. dog kom noget af det også op igen.

 Der bliver hygget med Disney film 

 Da appetitten kom tilbage i går til den friske dreng, var hanklar til rugbrød også

 Trods lidt regn kom vi på biblioteket

 Lucas sovetryne

 Hjemmelavet slush ice af Sun Lolly

Far klagede ikke over at spille med Silas da han kom hjem fra arbejde. Så kunne mor lige lave risengrød imens :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...