fredag den 26. juni 2015

Kartoffelfad med skinke

Det ser nok ikke ud af så meget, men den indeholder alligevel en masse lækre ingredienser.
vi brugte færdige skinketern, men har man rest af skinke, så kan man skære den ud, er sikker på det også smager endnu bedre.
Konsistensen er lidt som kartoffelmos, og tager blot 45 min at lave hvor det meste er ovntid.

Opskriften er herfra.

Kartoffelfad med skinke
2 pers.
Tid: 45 min (35 min i ovn)

Ingredienser:
400 g kartofler
1 spsk. smeltet smør
2 dl mælk
½ tsk. salt
1 knsp. peber
1 æg

75 g feta
250 g skinke (i tern)
1 grøn peberfrugt

½ forårsløg

Fremgangsmåde:
Kog kartoflerne møre, hæld vandet fra og rør dem med smeltet smør, mælk, salt og peber.
Pisk æggene i et ad gangen.
Der skal piskes godt mellem hvert æg, så mosen bliver glat, blank og luftig.
Skær feta, skinke og peberfrugt i tern og vend dem i mosen.
Kom mosen i et smurt ovnfast fad og bag den nederst i ovnen ved 200° i 35 min.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...