tirsdag den 24. april 2018

Pasta med kødboller

Til en af de travle hverdagsaftener, er her en vinder af en børneret.
Den er let, så let, at selv ungerne kan være med til at lave den.
Den består af kødboller lavet af medister, svøbt i bacon. Der tilhørende kogt spinatpasta med ketchup.
Opskriften er inspireret herfra, men tilrettet vores smag herunder.

Pasta med kødboller
2 voksne 2 børn
Tid: 30 min

Ingredienser:
2 spsk akaciehonning
1 spsk soya
500 gram medisterpølse
125 gram bacon i skiver
1 pakke frisk spinatpasta
Salt
Tilbehør:
Ketchup
Gnavegrønt

Fremgangsmåde:
Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.
Rør honning og soya til kødbollerne sammen i en kop.
Klip hul i den ene ende af medisterpølsen og klem små håndfulde fars ud, som formes til små kødboller.
Fold et stykke bacon rundt om hver kødbolle.
Læg kødbollerne i et ovnfast fad med samlingen nedad og overhæld dem med honning- og soyablandingen.
Steg kødbollerne i ca. 20 minutter, indtil de er gennemstegte og er blevet smukt gyldne på toppen.
Kog imens pastaen efter anvisningen på pakken i saltet vand.
Server kødbollerne sammen med pastaen med ketchup på.
Server evt. gnavegrønt til i form af agurke og/eller gulerodstrænger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...