mandag den 9. april 2018

Pølsegryde

Hvis der er noget man ikke kan tage fejl af som børnevenlig mad, så er det pølsegryde.
Dejlig kogt pasta, med pølser i en sød tomatsauce og lidt gnavegrønt til.
Så er den aftensmad hjemme, og så tager det heller ikke alverdens tid at lave!

Opskriften er herfra, dog til rettet vores smag herunder.

Pølsegryde
2 voksne 2 børn
Tid: 25 min

Ingredienser:
250 gram pastaskruer
1 stort løg
3 fed hvidløg
100 gram chorizopølse
5 stk grillpølser
1 spsktørret oregano
140 gramtomatpuré
3 dl kogevand
2,5 dl madlavningsfløde 8 %
Salt
Peber
Olivenolie

Gnavergrønt:
Agurk

Fremgangsmåde:
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Husk at gemme kogevandet.
Hak løg og hvidløg fint.
Skær chorizoen i fine tern og grillpølserne i mundrette bidder.
Svits løg og hvidløg i lidt olivenolie eller smør i en dyb pande eller gryde.
Tilsæt chorizo og steg videre i et par minutter.
Tilsæt grillpølser, oregano, tomatpuré og kogevand og steg derudaf, til det hele er gennemvarmt. Tilsæt til sidst pasta og fløde og bland det hele godt sammen.
Smag til med salt og peber
Skær agurk i tern og server til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...