mandag den 26. marts 2018

Parmakylling med pikantost og rispilaf

Her er en skøn risret med god smag af karry, dertil serveret kylling svøb i sprød parma.
Opskriften er herfra, og tilrettet vores smag herunder.

Parmakylling med pikantost og rispilaf
2 voksne 2 børn
Tid: 45 min

Ingredienser:
1 stk stor neutralmarineret kyllingefilet
75 g pikantost
100 gramparma- eller serranoskinke
Becel
1 stort løg
½ gul peberfrugt
10 stk mandler
2 tsk karry
1½ dl ris
6 dl vand
1 terning hønsebouillon
Salt
Peber
Olivenolie

Fremgangsmåde:
Opvarm ovnen til 200 grader.
Del den store kyllingfilet i 4 mindre fileter på langs, skær hver del ind og lav en lomme, lav den så lang og dyb som muligt uden at skære igennem.
Krydr med lidt salt og peber, samt fyld pikantost i hver lomme.
Vikl parma omkring kyllingerne og lig dem i et fad med lidt becel.
Steg dem i ovnen i ca 35 min.
Hak løget fint.
Rens og skyl peberfrugten og skær den i tern.
Hak mandlerne groft.
Steg løg og karry i et minuts tid i lidt olivenolie i en gryde.
Tilsæt risene og steg videre under omrøring i endnu et minut.
Tilsæt nu vand, smuldret bouillon, peberfrugt og mandler og det hele i kog.
Lad det simre under låg i til risene er kogt møre.
Det afhænger af, hvilken type ris, du bruger - se kogetiden på pakken.
Server de færdige ris med lækre de lækre kyllinger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...