torsdag den 1. november 2018

Kokkenes hverdagsmad uge 43

Dette indlæg er ikke sponsoreret.

I dette indlæg, kan i læse en mere detaljeret udpakning af "Kokkenes hverdagsmad".

I indlæget her vil jeg jer gennemgå retterne vi modtog i kassen fra uge 43.

Menuen var som følgende:

Mandag: Italiensk pasta carbonara med bacon
Tirsdag: Fiskefrikadeller med remouladesauce og citron
Onsdag: Indisk butter chicken
Torsdag: Panerede karbonader med stuvede ærter og gulerødder

Alle retter var bestilt som "lille måltidskasse", bortset fra tirsdag og torsdag, som blev bestilt som singleret.
Lille måltidskasse indeholder mad nok til to voksne og et barn.
Vi spiser dog ikke så store portioner, så der er nok til 2 voksne og 2 børn (3 og 7 år).

Noget af tilbehøret har vi selv ændret på inde på siden, da det faldt bedre i vores smag.
Det er en af de ting vi godt kan lide ved "Kokkenes hverdagsmad".

Mandag:
Mandag stod på Italiensk pasta carbonara med bacon.
Retten var en"lille måltidskasse"

Der medfulgte:
- Carbonarasauce m/ bacon (færdiglavet, skulle blot varmes)
- Riccioli hvid pasta af durumhvede (Skulle koges)
- Tomat, løg + oliven + dressing

Dette er en af de retter der gør at vi vælger det her.
HOLD NU OP det smagte godt!
Retten tog kun 20 min at lave.
Vi spiste allesammen op (selv Lucas der normalt ikke er til pasta).
Den aften var Silas til Taekwondo, så han spiste ikke med, og med denne ret, havde der heller ikke været nok, så skulle retten være opgraderet. Det må jeg lige have i minde, hvis den kommer på menuen igen. Det bliver i hvert fald helt klart en ret der vil komme op igen.
Der var 3 tomater med, og da Lucas ikke spiser tomater, der der en til overs til en salat senere.

Tirsdag:
Tirsdag stod på Fiskefrikadeller med remouladesauce og citron.
Retten var en "singlekasse"

Der medfulgte:
- Remouladesauce (skulle blot varmes)
- Frisk citron (til at presse saft over frikadellerne)
- Fiskefrikadeller (Der medfulgte 3 stk i en god størrelse, skulle blot varmes)
- Saltbagte kartofler (forkogt, skulle blot varmes)
- Stuvede gulerødder (skulle blot varmes)
- Grønne fine ærter (skulle tilsættes stuvingen).

Retten her tog ca 30 min at lave.
Frikadeller og kartofler røg i ovnen, og imens havde jeg to gryder igang med remoladesaucen og stuvingen i den anden.
De advarede om, at den nok kunne blive lidt tynd, da vandet kan skille ud af gulerødderne.
Det blev den også, så jeg tilsatte lidt Maizena, og så var den helt perfekt.
Denne ret var okay, frikadellerne og remouladesaucen var vildt lækker!
Men kartoflerne og stuvingen til var lidt kedeligt og maglede smag.
Der medfulgte en større potion ærter, så halvdelen fik ungerne med i madpakken til stort hit.

Onsdag:
Onsdag stod på Indisk butter chicken.
Retten var en"lille måltidskasse"

Der medfulgte:
- Butter chicken (skulle varmes)
- Basmatiris Øko (skulle koges)
- Salatost (drys på salat)
- Salatblanding favorit (skylles og rives i mindre stykker)
- Grønne bønner t/salat (til salat)
- Sampak lime + syltede rødløg (limesaft til salaten med løg der skæres i tern)

Denne ret tog ca 25 min at lave.
Sjovt nok delte vandende mellem manden og jeg, når det kom til denne ret.
Jeg spiste rup og stup af ris og butter chicken, imens manden kværnede hans salat.
Lucas spiste også mest kylling og ris, da han ikke er til salat.
Silas var igen til Taekwondo, og nåede ikke at spise med.
Der var ½ løg til overs til en anden god gang, samt en del salatost til madpakken.
Vi var ikke fan af de grønne bønner, havde nok haft en forstilling om at de smagte anderledes (førstegangsmager her) :)

Torsdag:

Torsdag stod på Panerede karbonader med stuvede ærter og gulerødder
Retten var en "singlekasse"

Der medfulgte:
- Panerede karbonader (1 stk, skulle steges)
- Små kartofler (skulle koges)
- Grønne fine ærter (til stuving)
- Stuvede gulerødder og ærter (skulle varmes)

Denne ret tog ca 25 min at lave.
Som tidligere på ugen, smagte stuvingen og kartoflerne ikke af vildt meget.
Karbonaden var lidt tung at tygge i, og manglede også smag.
Så denne ret var ikke en stor succes. Det kunne spises, men var lidt trist at spise efter 13 times vagt på arbejde.
Igen var der lidt ærter til madpakken.

Så denne måltidkasse har haft stor optur og nedtur.
Men det er så fedt alligevel at prøve, da man får testet sine smagsløg til ting man normalt ikke ville lave selv, og se om det var noget.
Vi glæder os til på mandag, hvor den endnu engang står på en ny lækker madplan.

Beslutter I jer for at ville prøve det samme, og vil spare 100 kr på en kasse, så skriv til mig, så kan i få en kode.
I kan se mere og bestille fra deres side HER.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...