søndag den 28. april 2013

Forårsweekend

Pga. helligdag fredag, havde vi alle en forlænget weekend sammen.
Så torsdag tog vi op og overnattede til fredag ved Silas farmor og farfar, hvor vi fik hveder og hyggede med Silas lille kusine og fætter :)

Det er første gang Silas skulle sove ude af huset uden sut, efter 40 min. køretur, begyndte han at spørge efter den, men så var vi der næsten også. Det var bare om at snakke med ham om alt muligt andet.
Hele dagen var der ingen problemer, det var kun omkring sengetid, at han var så svær som altid.
Dog havde han aftenen før præsteret at falde i søvn efter kun 10 min! Så havde da håbet på lidt. Men endte med at farmor lå inde ved ham til han lagde sig til at sove efter ca. 15 min.
Det er også det der har fået os til at lede efter en juniorseng til ham. Fordi hvis det er lidt hygge i sengen før sengetid der skal til, så må det være sådan det er.
Sengen henter vi fra en af mine veninder i næste uge, som havde en i overskud. Den skal bare have en sjat maling så den passer til resten i værelset. Så må vi se om jeg kan finde ud af det :) 
Det bliver spændende hvordan det kommer til at være, når han selv kan komme ind og ud af sengen.
Håber ikke han får smag for at løbe ud hele tiden.

Ud over det, har vi trænet meget med at tisse og lave stort på toilet, og det er nu lykkes 4 gange for ham at lave stort og ca. samme antal at tisse.
Senest her til morgen, hvor det var det første sted vi begav os ud af vi vågnede (kl 8:40 vel at mærke).
Silas vågnede 6:30 og spurgte efter at blive lagt i barnevogn, det kom han uden problemer, og endte med at sove resten af tiden uden afbrydelser.

I dag har vi så været i svømmehal for 3. uge i streg.
Denne gang valgte Silas at han ville med mig ind i omklædningen. Da han selv fik lov at vælge, så var der noget mindre skrigeri. En lille smule utilfredshed ved bruseren ellers intet.
Da vi kom ind i svømmehallen tøede han op efter vi fik fat i en bold til ham, og kort efter, var han selv stående og gående i det lille bassin, og havde godt gang i børnerutsjebanen.

Bagefter gik vi som altid ind i helsebassinet hvor vi rigtigt kunne svømme rundt. Silas plaskede og elskede det, synes det er så dejligt at være i svømmehal sammen :)

Efter vi kom hjem, var det meningen Silas skulle sove til middag før vi kørte til Herning og købte ind til næste uges madplan, men han ville slet ikke overgive sig i barnevogn.
Lysvågen så han ud, så efter 25 min valgte vi at tage ham op, og måske prøve at droppe middagssluren??

Halvvejs til Herning sagde det BLOB og så sov han ;)
Vi kørte en større omvej for at lade staklen sove lidt.

Nu venter vi på han falder i søvn i sin seng igen.. Var lige stille 10 min, men nu er han begyndt på sit "BIM BAM BUSSE!!" Så højt at naboerne burde kunne høre ham. Men i det mindste er han ikke ked af det.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...