fredag den 27. september 2013

Første tur med tog

Ja, ikke mig, men Silas :)
Vi har snakket med Silas om det de sidste 3 dage, at nu skulle vi prøve at køre tog til Herning, og så ville far komme og hente os der. Hver morgen og aften skulle det snakkes om, og han var SÅ klar da dagen endelig kom. Han lignede en teenager der skulle på studietur :)

Vi var lidt tidligt på den, da jeg tonsede af sted på cykel (skulle jo nødigt komme for sent), så endte med at være der 40 min. før tid. Så vi tog et smut i Eurospar. Der købte vi lidt kiks og noget at drikke, heldigt nok, så var der gratis slushice til børn, så sådan en skulle han da lige have med.
Så sad vi ellers og ventede på stationen til toget kom.

 Vente vente :)

Da toget endeligt kom, gik Silas selv op af trapperne. Så fandt vi en familie kupé, de satte vi os på sæderne ved vinduerne, så vi kørte sidelæns. Troede Silas ville løbe væk i skræk, men det gik super fint.

 
 
Her var vi lige kommet under en bro :)

Da vi ankom til Herning, var han klar til at tage en tur mere, han ville bestemt ikke ud og køre bil med far.
Men da vi lokkede med Mac D mad, så var han straks med på at køre alligevel.

Der spiste vi så, og bagefter smed Thomas mig af ved Teko i Herning, hvor jeg skulle ind og høre om uddannelse.
Imens tog Silas og far i Herningcenteret hvor de stenede lidt rundt, for derefter at køre hen og kigge ind til fars arbejde. Der blev de forkælet med flødeboller og Silas hyggede med Ipad.

En lang, men god dag for Silas.

Da vi kom hjem igen var han pænt træt. Det gik ud over tålmodigheden, men så sov han også før kl 21, og sov natten igennem uden afbrydelser :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...