søndag den 19. januar 2014

Weekenden i billeder, og lidt om min skolegang

Det meste er forgået herhjemme, da jeg skulle nå det sidste at mit pensum for IT, før jeg skal starte min afsluttende case i næste uge.
Det har været en hård kamp for mig, at forsøge at jonglere familie, huslige pligter og uddannelse på samme tid. Er RET meget ude at træning, men håber da snart på en rutine. Især fordi Silas er blevet bedre til putte sig om aftenen, og at han sover bedre om natten størstedelen af gangene denne uge.
Kan bare mærke, at har jeg ikke fået nok søvn, så dur det bare SLET ikke at begyndte at læse.
Fatter ikke hvordan man gjorde det da man skulle op kl 6:30 for at være i skole kl 8, og sidde på en skolebænk til kl 15 stykker. Men måske også derfor, at jeg føler jeg får meget mere ud af det når jeg rent faktisk læser på det nu. Jeg har aldrig været en af dem der fik topkarakter i skolen, men har lidt en fornemmelse af, at jeg denne gang kommer til at ligge lidt højere på skalaen end normalt. Måske man modnes på alderen, og tager sin skolegang mere seriøst? Who knows...

Men her er lidt billeder fra weekenden.

Silas havde selv fundet alt dette, taget det på, og kom ud til manden og jeg før vi var færdige med vores aftensmad. Vi var flade af grin :)

 
 
 
 Silas hjalp også med at bage chokoladekage i dag. Naboen var så flink at låne os lidt kaffe der skulle bruges til opskriften. Dermed fik de også halvdelen af kagen (vi får aldrig spist det hele alligevel). Opskriften bliver ikke delt herinde da jeg desværre ikke er tilfreds med den, den var alt for tør. Men smager ellers ganske udmærket.

 Silas ville have jeg skulle tage billeder af ham mens han spiste kage :) Han er pænt træt her, så har lidt røde øjne.

 
 
 Far nyder et glas vin sidst på weekenden :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...