torsdag den 16. januar 2014

Flere madpakker og en morgenfrisk dreng

Silas har været den skønneste dreng siden mandag. Om det var fordi 2 dage væk fra mor og far var tiltrængt? Han var nemlig på besøg hos sin farmor og farfar i weekenden, hvor der blev hygget rigtigt godt.
Ikke nok med at han vågner hurtigt om morgenen, han er blevet dygtigt til at spise morgenmad og tage i børnehave uden særligt meget brok. Han er den gladeste dreng når man henter, spiser mere ved aftensmad (også selvom maden ikke består af rugbrød), hopper i bad og hygger uden for meget brok.
Ikke nok med det, så er der mindre brok ved sengetid, og han sover senest kl 20:20.
Vi har så også lavet en aftale i børnehaven, at Silas kun får 1 times lur. I sidste uge sov han ikke herhjemme før kl var 22. Så at han sover kl 20 er super godt!
Det eneste triste ved det er, at han allerede virker træt og har røde øjne omkring spisetid. Men han klarer det flot, og bliver ikke hyperaktiv.
I går da vi kom hjem, sad vi begge under dyne i sofaen og kiggede Ipad. Er så dejligt når han kan lide at få nus, og kan lide at sidde tæt. "Hygge, hygge", som han også selv kalder det.

Han har selvfølgelig sine ture, men jeg har ikke haft en følelse af opgivenhed de sidste par dage, og har ikke haft en følelse af at være en streng og dårlig mor, så det er en god ting :)

 
Morgenrutine. Silas får morgenkåbe på til de kolde morgener. Så spiser han selv morgenmad, mens jeg smører madpakke ved siden af. Så kan vi snakke lidt i mens han ser "Diego" på Ipad :)

Lidt kreativ med udstikkere igen. Her rugbrød med leverpostej, kyllingetern, rød peberfrugt, squashstænger, rugbrød med skinke og ost, og til sidst gulerødder.

Da jeg hentede ham i børnehave i går, hentede han som altid selv sin madpakke i køleskabet, så åbnede han for den mens han sagde "Har spist det hele!"
Der er så squashstængerne tilbage og han peger på dem "Dem der, kan jeg ikke lide!"
Jamen, så lærte jeg det ;)
Er første gang han er begyndt at snakke om sin madpakke på den måde, hvad han kan lide og ikke lide. Synes jeg er SUPER!

Madpakken til i dag. Rugbrød med leverpostej, og nogle med pålægchokolade (er 4 klapsammen her). Grissini, gulerod, rød peberfrugt og en stor yoghurt!
Er ikke så tit han har yoghurt med, så var stolt over at få lov til at få en med i dag. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...