torsdag den 16. april 2015

Hæl og høreprøve

I dag er det to dage siden jeg fødte Lucas, og det betyder, at han lige skulle retur på hospitalet for at få taget nogle prøver.
Da vi fik Silas, var vi stadig indlagt da vi fik dem taget, men denne gang måtte vi lige ud på en lille køretur.

Det var også dejligt for mig. Jeg har ikke været udenfor siden vi kom hjem, og jeg trængte til frisk luft.
Lucas er lige så kørenem som Silas altid har været, sover hele vejen i bilen frem og tilbage.

Han klarede også alle prøverne super flot. Lagde stille og sov sig igennem det meste. Høreprøven var helt fint, ingen problemer med hofterne og hælprøven ved vi først senere om der er noget på eller ej, men satser på den er helt fin :)
Han havde desuden tabt næsten 9% af sin kropsvægt, så er på ca 3200g nu, men det var indenfor normalen, og er sikker på vægten stiger igen så snart mælken løber til.

Lucas valgte at presse en stor omgang bæ i bleen lige som vi kom ud i bilen, så den fik vi skiftet deroppe. Den er nu begyndt at gå fra tjære-sort til mere grønligt, ligesom det skal. Det er bare skønt.
Nu venter vi bare på, at mælken løber til i løbet af det næste døgns tid (håber jeg). Lucas er begyndt at kræve lidt mere når han er sulten, og sutter godt til.

Han er dog meget mere tålmodig end Silas var. Silas skreg og skreg til han fik proppet brystet i munden. Lucas ligger pænt og venter, nogle gange kan han endda kigge helt forskrækket på brystet der bliver smækket i hovedet på ham, og sende nogle kæmpe øjne og en tilbagetrukken mund der bare skriger af udtrykket "Hvad fanden laver den her?!?!". 
Kan ikke lade være med at grine, Lucas har simpelthen så mange dejlige ansigtsudtryk :)

Prøver at nyde hvert øjeblik jeg har med ham, ved hvor hurtigt tiden går. Så mens Silas er i børnehave, så nyder jeg alene tiden med ham og Thomas. Når Silas kommer hjem, så har vi mere overskud til Silas og kan hygge ekstra med ham også.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...