fredag den 14. april 2017

Turkey a la King

Hurtig, let og famlievenlig ret.
Vi valgte dog at komme kylling i istedet for kalkun, da det ikke var på tilbud, og kalkun koster det hvide ud af øjnene. Men vil da helt klart også prøve med kalkun når jeg findet det på tilbud en dag.

Vi har valgt at servere ris til, men man kan sagtens servere nudler eller kartoffelmos til.

Turkey a la King
4 pers.
Tid: 30 min

Ingredienser:
2 spsk olie
3 spsk smør
1 finthakket løg
1 finthakket rød peberfrugt
1 finthakket gul peberfrugt
125g finthakket champignon
2 spsk mel
Salt og peber
½l madlavningsfløde
Paprika
2 store nautralmarinerede kyllingebyst eller 400g kalkun i små stykker

Tilbehør:
Ris, kartoffelmos eller nudler

Fremgangsmåde:
Varm en gryde med vand, og kog ris efter anvisningen.
Imens laves sovsen.
Varm olie og smør i en stor pande, og tilsæt løg og peberfrugt.
Svits det på panden i ca 5 min.
Tilsæt champignons og svits 5 min mere.

Tilsæt mel og rør det sammen til en jævnet konsistens.
Tilsæt fløde lidt efter lidt, og rør konstant til der dannes en jævnet sovs.

Tilsæt paprika, og lad det simre, til den er tyknet til en tyk sovs. 
Smag til med salt og peber.
Krydder kalkun (eller kylling) med salt og peber
Kom kødet i sovsen og simre til gennemstegt.
Server retten ovenpå de varme ris.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...