lørdag den 23. juni 2012

Sankt Hans

Vi er så heldige, at vi er bosat lige ved siden af en legeplads, en skov, samt samlingssted når der sker arrangementer. Fx i dag, blev der holdt Sankt Hans, så der var sat telt op næsten lige uden for vores dør, hvor vi skulle over og og have helstegt pattegris med tilbehør. SÅÅ lækkert.

Vi tjekkede teltet ud allerede omkring middag, og legede på legeplads samt tog en tur ned i skoven. Vi fik puttet Silas til lur sent eftermiddag så vi var sikker på han kunne være vågen til bålet om aftenen. Endte med at han sov til 15:30 ca, så det var dejligt.

Da vi kom derover satte vi os ved siden af vores søde naboer som vi hyggede med hele aftenen. Silas havde dog utroligt svært ved at sidde stille. Han nåede at spise sin potion aftensmad, og så var han ellers ude og rende. I starten skiftedes vi til at rende efter ham, men som aftenen skred hen af, og der ikke længere var varme grillovne osv, så lod vi ham rende så længe vi kunne se ham. Han løb frem og tilbage mellem os og legepladsen, om på den anden side af teltet hvor han kunne kigge ind af plastikvinduerne. Der legede han lidt med et ældre ægtepar, i det hele taget tror jeg ikke vi gik derfra uden der var nogle der IKKE havde lagt mærke til bassemanden. Han legede rundt med alle dem der gad, sparkede bold og legede på legeplads med børn.

En enkelt gang forsvandt han, men han kom frem få minutter efter fra skoven med to børn, så fik han ikke så meget lov til at rende uden vi hele tiden holdt øje med ham.

Han hyggede sig rigtigt meget, og nød at kunne rende frit som han ville.

Det er utroligt så meget han stolede på andre mennesker. Han var MEGET genert i starten, men snart ville han med glæde tage en flink ældre mand i hånden over til bålet. Måske ikke helt fedt hvis man tænker over det, men alligevel dejligt med en dreng der stoler på sine omgivelser.

Vi tog hjem og puttede bassen til sengetid kl 20, så det var bare god timing.

Nu må vi håbe han sover rigtigt godt i nat, han sover ikke helt endnu :)

Her til morgen sov han til 7:15, så helt klage skal jeg da vidst ikke.

 Tjekker teltpladsen ud

 
 Bålet med heksen på

 
 Får en tur på gyngen af far

 
 
 
 
 
 
 
 Silas tjekker heksen ud

 Tur ned i skoven

 Totempælen der har stået nede i skoven så længe vi har boet her, har lidt en slem skæbne :(

 Totalt rådden

 Far jagter Silas


 
 
 Silas holder i hånd med den flinke ældre mand

 Der bliver sat ild til bålet

 Hun brænder stærkt

 Silas er fascineret

Far synes Silas er tung :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...