tirsdag den 28. august 2012

Mums og mere mums

Så var det tid til at der lå endnu en pakke og ventede på mig. 
Fik også sendt to pakker af sted. Man skal jo sælge ud af det stof man ikke bruger, mens jeg får nyt ind :)

Men guffet i denne pakke ser sådan her ud:

Blandingen her består af, to stykker lækker Viscose og 3 stykker dejligt Isoli
Samt ass. lynlåse i forskellige længder og farver

 
 
 

Her til aften skulle den stå på noget lidt hurtigt og nyt. Har ikke så meget appetit for tiden.. ved ikke lige hvorfor. Men den endte med at stå på "spejdertoast" og for farmand "Arme riddere".
Lad os sige, at Silas fortrak de "Arme riddere", men det er fordi han ikke er så vildt med hårdkogt æg. Eller æg i det hele taget, men det skal jeg tidsnok få lært ham :)

 Spejdertoast

indeni

Det er et par hårde dage med Silas for tiden. Vi gætter lidt på at der måske er flere tænder på vej, men det skulle være nogle der sidder langt inde, alle dem vi kan se er allerede fremme.
Han vrænger på næsen af krydret mad, og spiser ikke voldsomt meget af det. Han sover også skidt om natten, og er ikke glad for at tage sut eller drikke vand fra flasken.
Men det kan være mange ting der spiller ind. Men nu siger vi bare det er tænderne, og håber på det er bedre igen om max 2 dage.
Er hårdt at skulle op 10 gange i løbet af natten. Det er ikke som det plejer, med en sut og så er det det. Næh nej, der bliver skreget hver gang og pylret... tager mindst 5 min hver gang :(

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...