mandag den 14. oktober 2013

1711Box Oktober 2013

Så kom den længe ventede mandebox. Bror til Goodiebox, som er mest rettet mod kvinder.

Min mand skulle lige prøve den af, og han fik et godt introduktionstilbud, da han var en af de hurtige. De første par boxe får han til 159kr stk, hvorved de ellers bliver solgt til en værdi af 189kr stk.

De udkommer en gang hvert kvartal, så ikke hver måned ligesom Goodiebox.

Du kan læse mere og blive medlem HER, hvis du kan lide hvad du ser på billederne herunder.

Min mand er ikke meget for at sige hvad han synes om den, enten kan han lide noget, eller så kan han ikke lide noget. Ofte prøver han at skjule det lidt, da han åbenbart synes det er tøset, at hoppe op og ned imens man klapper i hænderne i spænding over de mange produkter.

Men skal nu nok prøve at huske at vende tilbage med hans mening om produkterne, når han har fået set lidt nærmere på dem. Nu lovede han ikke at røre dem for meget, til jeg havde knipset et par billeder af dem :) (han er så lydig).

Boxens titel var "Fra Chicks Til Dicks!". Meget passende, eller upassende hvor meget man lige ligger i titlen.Vi løftede i hvert fald vores øjenbryn med hver vores reaktion på det.
Men nu er den jo også rettet mod den maskuline mand.

Boksen indeholdte følgende produkter:

 Boxen indeholdte 7 produkter

- The body shop for men maca root face wash, fullsize værdi 100 kr
En ansigtsvask med macarod som booster hudens vitalitet, samtidig med at den renser oversydende olier og urenheder væk. den indeholder paranødder som gør huden blød og behagelig, og virker opfriskende da den indeholder mentolekstrakt som køler og forfrisker.

- The body shop for men maca root balancing face protector, fullsize værdi 160 kr
Indenholder som ovenfor macarod. En ansigtsgel, som gør huden smedig samtidig med at den tilføjer fugt til de hudområder der har behov for det. Den trænger godt ind i huden, så man undgår den fedtede fornemmelse (som jeg ved Thomas hader). Har også en mattende effekt, som gør at huden ikke skinner.

 Lóreal professionel hommes cool clear shampoo, fullsize værdi 165 kr
Indeholder tea tree olie, menthol og antiskæl ingediensen zinkpyrithion. Disse ingredienser gør at shampooen modvirker skæl og gør at hovedbunden føles frisk og ren. Den renser skånsomt og er ekstra skummende som giver en følelse af friskhed og effektivitet i hovedbunden.
 Korres absinthe shave cream, fullsize værdi 230 kr
Der skal selvfølgelig en shaving cream i den første box. Den gør at barberhøvlen gør sit eget arbejde lettere, og dem der bruger ragekniv, sikre sig en endnu tættere barbering.
Cremen fordeles på huden uden børste, den skummer ikke, og dens milde ph-værdi gør at huden ikke rødmer ved brug. Cremen indeholder malurekstraks der er rig på essentielle olier og flavoner, der beroligere huden og mindsker irritation efter barbering.

 American crew fiber wax, værdi 175 kr
En populær voks blandet de professionelle. Gør håret stærkt,  fleksibelt hold med et mat finish, samt struktur og øget fylde i håret. Man skal tage en potion på størrelse med en ært i håndfladen, og arbejde det ind i fugtigt eller tørt hår, indtil man står med det ønskede resultat. Den er meget væk at vaske ud af håret igen, og så dufter den rigtigt godt af mand :)

Baldessarini secret mission Edt, fullsize værdi 450 kr
En mystisk og hemmelighedsfuld duft, som fascinerende og dynamisk. Duft af bergamot, basilikum og cypres.

Tabac original after shave lotion, fullsize værdi 120 kr
Duften er karakteristisk og maskulin, og da det er en lotion, giver den et frisk finish når man er færdig med at barbere sig. Køler, stimulerer og opfrisker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...