tirsdag den 28. januar 2014

Køkkenmaskinen i brug

Har holdt Silas hjemme fra børnehave i dag. Ingen af os har sovet godt i nat, og Silas endte med at komme ind til os kl 4 stykker eller noget. Han har hostet og er pænt snottet, så vi blev enige om at vi holdte en dag hjemme for at heale lidt op. 
Humøret har dog været højt fra hans side trods hosten og snotte.
Især var han spændt på køkkenmaskinen, så jeg måtte vaske det af og stille den klar på sin nye plads.
Ud over det, fik jeg tid til at rydde op i skabene, så vores hylder i hjørneskabet nu er sorteret med bageartikler på den ene, og madlavningsartikler på den anden. 
Så havde jeg jo risengrøden fra i går der skulle blive til klatkager, så det blev første test i køkkenmaskinen. Først med piskerisen, og bagefter kagedejkrogen. Da den har en indstilling til at piske fløde og æg, slog vi den til. Tror man kunne høre den ind til naboen.
Silas og jeg kiggede på hinanden og synes bare det var fedt. Det dyr har kræfter! Den tonsede bare rundt i det dernede og piskede det godt og grundigt.
Derefter over til dejkrogen så den kunne røre det sammen med risengrøden.
Skønt at kunne lade Silas sidde og holde øje med det, i mens jeg havde hænder fri til at vaske panden af, så den var klar til at bage klatkagerne. Der er et dejligt låg til, så det heller ikke sprøjter over det hele. 
Ud over det, så når krogene godt ud i kanterne, så der var ikke noget i bunden bagefter det ikke var blandet.
Så jeg er pænt tilfreds med testen i dag. 
Næste test bliver kage, brød eller boller :)

Her er lidt billeder fra vores bagedag. 
Skal siges han allerede mener vi skal bruge maskinen igen, med den fart han har på, ender vi med at bage nok til hele Brande by :)

 Køkkenmaskinens plads i køkkenet :)

 Silas holder øje med den mens den ælter

 Meget fascinerende

 Resultat

 Silas vasker også op :o

 Bagefter skal det testes med hans egen køkkenmaskine, og der er jo kun en krog i er han opmærksom på, så den anden skal ud først. :)

 
 Skøre unge

Mums, klar til at spise

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...